Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Térítési díjak

Nevelési díj 24 000 Ft/hó

Adott év szeptember 1-étől következő év augusztus 31-éig minden hónapban.

Étkezés 430 Ft / nap

Tartalmaz két kisétkezést és egy főétkezést
(tízórai, ebéd, uzsonna)
Díjainkról és a kedvezményekről tekintsd meg a "Térítési díj szabályzatunkat".

Kedvezmények

Ingyenes étkezés.
Bonafarm cégcsoport kedvezmény.
Testvér kedvezmény.

Szabadon választható foglalkozások díjai

Szabadon választható foglalkozásaink közül középső csoporttól lehet jelentkezni - kivételt képez a Zeneovi. A díjakat a szülők a szolgáltatónak fizetik meg. A díjak mértékét a szolgáltatók szabják meg, melyet előzetesen közölnek a szülőkkel, mértékük meghatározása minden nevelési év elején történik.

Zeneovi 700 Ft / alkalom

Heti egy alkalommal Anka néni csodálatos és változatos hangszerei segítségével megismerteti a gyerekekkel a zenélés alapjait, a hangszerek fajtáit és mélyíti az örömteli, közös éneklés élményét

Kroki-roki 3000 Ft / hó / 4 alkalom

Heti egy alkalommal ismerkedhetnek a gyerekek a ritmikus rock `n` roll, és hip-hop tánc elemeivel. A mozgáskoordínáció fejlődése és a ritmusérzék javulása mellett az önfeledt nagymozgás öröme is érvényesül.

Coor-Dino 2000 Ft / óra

Mozgáskoordinációs fejlesztő foglalkozás. A Coor-Dino kiegészíti az óvodapedagógusok iskolai előkészítő tevékenységét. Komplex mozgásformákkal aktívan fejlesztik a tanuláshoz szükséges képességeket. A foglalkozásokon javul az állóképesség, a figyelem és a mozgáskoordináció. A fejlesztő mozgás két szakvégzettséggel rendelkező szakember végzi, heti egy alkalommal.

Taekwondo 1000 Ft / óra

A Taekwondo anyaga nem egyoldalúan fejleszti a képességeket, hanem minden izomcsoportot megmozgat. Például az egymástól független kézhasználat dominál, ami megint csak az írástanulásnál előnyös, mert az író kéz dinamikus és a támaszkodó kéz statikus koordinációs parancsait kell végrehajtania.