Térítési díjak

Nevelési díj 24 000 Ft/hó

Adott év szeptember 1-étől következő év augusztus 31-éig minden hónapban.

Étkezés 430 Ft / nap

Tartalmaz két kisétkezést és egy főétkezést
(tízórai, ebéd, uzsonna)
Díjainkról és a kedvezményekről tekintsd meg a "Térítési díj szabályzatunkat".

Kedvezmények

Ingyenes étkezés.
Bonafarm cégcsoport kedvezmény.
Testvér kedvezmény.

Szabadon választható foglalkozások díjai

Szabadon választható foglalkozásaink közül középső csoporttól lehet jelentkezni - kivételt képez a Zeneovi. A díjakat a szülők a szolgáltatónak fizetik meg. A díjak mértékét a szolgáltatók szabják meg, melyet előzetesen közölnek a szülőkkel, mértékük meghatározása minden nevelési év elején történik.

Úszás 15 000 Ft / 10 alkalom

A Némó Úszósulival közös oktatás során remek tanáraik játékos módon szoktatják a gyerekeket a vízhez, és szakértelemmel tanítják őket úszni több kurzuson keresztül. Egy nevelési évben két turnusban (2x15 alkalom), egyszer ősszel és egyszer tavasszal mennek a gyerekek úszni.

Ovi foci 5 000 Ft / csoport / alkalom

Játékos módon tanulják meg a gyerekek a foci alapvető szabályait, melynek során fejlődik a szem-láb és mozgáskoordinációjuk, szabálytudatuk. A foglalkozásokat heti egy alkalommal, hozzáértő sportoktató vezeti.

Zeneovi 700 Ft / alkalom

Heti egy alkalommal Anka néni csodálatos és változatos hangszerei segítségével megismerteti a gyerekekkel a zenélés alapjait, a hangszerek fajtáit és mélyíti az örömteli, közös éneklés élményét

Kroki-roki 750 Ft / alkalom

Heti egy alkalommal ismerkedhetnek a gyerekek a ritmikus rock `n` roll, és hip-hop tánc elemeivel. A mozgáskoordínáció fejlődése és a ritmusérzék javulása mellett az önfeledt nagymozgás öröme is érvényesül.

Coor-Dino 2000 Ft / óra

Mozgáskoordinációs fejlesztő foglalkozás. A Coor-Dino kiegészíti az óvodapedagógusok iskolai előkészítő tevékenységét. Komplex mozgásformákkal aktívan fejlesztik a tanuláshoz szükséges képességeket. A foglalkozásokon javul az állóképesség, a figyelem és a mozgáskoordináció. A fejlesztő mozgás két szakvégzettséggel rendelkező szakember végzi, heti egy alkalommal.