Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu
A gyerekek mindennapi étkezését a Nagyi Kifőzde látja el. A szolgáltatást igénybevevő bölcsődések napi négy alkalommal étkezhetnek az intézményben.
A bölcsődei étkezést kiegészíti a gyümölcs/zöldség fogyasztás, amit a gyerekek hoznak a csoport szokásaihoz alakított módon, melyet minden csoport saját nevelői határoznak meg a szülőkkel közösen (gyümölcsnap). 

Jelenleg csakis TEJMENTES menüt tud biztosítani az étkeztetést végző cég, melyet szakorvosi igazolással lehet igénybe venni. Ez esetben mindenképp szükséges az egyeztetés az intézményvezetővel.
(A képek illusztrációk)
tomatoes-447170

Reggeli

Minden reggel 8:00-tól reggeliznek a gyerekek.
Néhány étel, amik előfordulnak az étlapon: virsli+ketchup, tejbegríz, vajas kenyér+felvágott, briós, tejeskávé, karamellás tej, omlós kalács, stb., és az elmaradhatatlan bölcsis tea.
soup-2006317

Ebéd

Az ebéd a bölcsiben 11:15-kor kezdődik.
Néhány étel az étlapról: zöldség krémlevesek levesgyönggyel vagy fűszeres kenyérkockával, gyümölcslevesek, rakott karfiol/kelkáposzta, tésztaételek (diós, sajtos, bolognai, stb.), rizs felfújt, finomfőzelék, fasírt, natúr sülthúsok, stb.
bread-1284438

Uzsonna

A délutáni pihenés után 14:15-kor kerül sor az uzsonnára.
Néhány étel az étlapról: különféle bukták, kakaós csiga, kenyér+felvágott, sajtoskenyér, primőr zöldségek (uborka, paprika, paradicsom, stb.).