Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Étkezés

A gyerekek mindennapi étkezését a Eurest Étteremüzemeltető Kft. látja el. A szolgáltatást igénybevevő óvodások napi három alkalommal, étkezhetnek az intézményben.
Az óvodai étkezést kiegészíti a gyümölcs/zöldség fogyasztás, amit a gyerekek hoznak a csoport szokásaihoz alakított módon, melyet minden csoport saját óvodapedagógusai határoznak meg a szülőkkel közösen (gyümölcsnap). Ez a "házi feladat" előkészítése és a munka jellegű tevékenység megjelenésének alapja.

A diétás menüt is biztosítja az étkeztető cég, melyet szakorvosi igazolással lehet igénybe venni. Ez esetben mindenképp szükséges az egyeztetés az intézményvezetővel.
(A képek illusztrációk)
tomatoes-447170

Tízórai

Minden reggel 8-tól tízóraiznak a gyerekek.
Néhány menüpont, amik előfordulnak az étlapon: virsli+kecsap, tejbegríz, vajas kenyér+felvágott, briós, tejeskávé, karamellás tej, omlós kalács, stb., és az elmaradhatatlan óvodai varázstea.
soup-2006317

Ebéd

Déli, meleg fő étkezés: zöldség krémlevesek levesgyönggyel vagy fűszeres kenyérkockával, gyümölcslevesek, rakott karfiol/kelkáposzta, tésztaételek (diós, sajtos, bolognai, stb.), rizs felfújt, finomfőzelék, fasírt, natúr hűlthúsok, stb.
bread-1284438

Uzsonna

Könnyed, hideg délutáni étek alvás után: különféle bukták, kakaós csiga, kenyér+felvágott, sajtoskenyér, köretnek zöldségek (uborka, paprika, paradicsom, stb.).