Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu
A gyerekek mindennapi étkezését a Nagyi Kifőzde látja el. A szolgáltatást igénybevevő óvodások napi három alkalommal étkezhetnek az intézményben.
Az óvodai étkezést kiegészíti a gyümölcs/zöldség fogyasztás, amit a gyerekek hoznak a csoport szokásaihoz alakított módon, melyet minden csoport saját nevelői határoznak meg a szülőkkel közösen (gyümölcsnap). Ez a "házi feladat" előkészítése és a munka jellegű tevékenység megjelenésének része.

Jelenleg csakis TEJMENTES menüt tud biztosítani az étkeztetést végző cég, melyet szakorvosi igazolással lehet igénybe venni. Ez esetben mindenképp szükséges az egyeztetés az intézményvezetővel.
(A képek illusztrációk)
tomatoes-447170

Tízórai

Minden reggel 8-tól tízóraiznak a gyerekek.
Néhány menüpont, amik előfordulnak az étlapon: virsli+kecsap, tejbegríz, vajas kenyér+felvágott, briós, tejeskávé, karamellás tej, omlós kalács, stb., és az elmaradhatatlan óvodai varázstea.
soup-2006317

Ebéd

Déli, meleg fő étkezés: zöldség krémlevesek levesgyönggyel vagy fűszeres kenyérkockával, gyümölcslevesek, rakott karfiol/kelkáposzta, tésztaételek (diós, sajtos, bolognai, stb.), rizs felfújt, finomfőzelék, fasírt, natúr hűlthúsok, stb.
bread-1284438

Uzsonna

Könnyed, hideg délutáni étek alvás után: különféle bukták, kakaós csiga, kenyér+felvágott, sajtoskenyér, köretnek zöldségek (uborka, paprika, paradicsom, stb.).